Козметика CeraVe

    

 Козметика CeraVe

 

     В най- новата кампания на BuzzStore изпробвах козметиката на CeraVe и по- специално дневния и нощен крем за лице. До сега бях ползвала само крем за ръце на тази марка и  останах доволна, затова реших, да изпробвам и други техни продукти.



Продуктите, които използвам са:

- CeraVe Хидратиращ крем за лице с UV защита SPF25

-   CeraVe Хидратиращ крем за лице - нощен крем

 

       Ще ви разкажа първо за дневния крем за лице, който много добре хидратира.  Този крем с UV защита SPF 25 на CeraVe предоставя UV защита и спомага възстановяването на защитната кожна бариера. Този крем с лека и нелепнеща формула, обогатена с 3 важни серамида и хиалуронова киселина, хидратира кожата през целия ден само след 1 употреба. Формула без парфюм, подходяща за чувствителна кожа. Задължително трябва да избираме крем със слънцезащитен фактор, защото в летните месеци слънцето е много силно и може да причини изгаряния, дехидратирана и суха кожа и тн. 

     Този крем можете да го намерите в много аптеки и козметики, както и онлайн. Доволна съм от продукта и го препоръчвам! Оставям ви и линк за повече информация за продукта. https://www.cerave.bg/hawnte-npoayktn/xnapataunr/xnapatnpaw-kpem-3a-nnue-c-uv-3awnta-spf25

 


      Другият продукт, за който искам да ви споделя моите впечатления е CeraVe Хидратиращ крем за лице. В моята дневна рутина не пропускам нощния крем за лице, защото хидратацията  след дългия ден е много важна.  Кожата през деня се дехидратипра от грим, замърсявания и много други фактори. Хидратиращия крем за лице на CeraVe ефективно хидратира и спомага за въстановяването на кожната бариера на лицето и врата. Този крем с бързо абсорбираща и нелепнеща текстура съдържа 3 важни серамида и хиалуронова киселина. Хидратира през целия ден само след едно нанасяне. Формула без парфюм, подходяща за чувствителна кожа.

  Този крем също  можете да го намерите в много аптеки и козметики, както и онлайн. Доволна съм от продукта и го препоръчвам! Оставям ви и линк за повече информация за продукта. https://www.cerave.bg/hawnte-npoayktn/xnapataunr/xnapatnpaw-kpem-3a-nnue

 



Коментари

Популярни публикации от този блог

Направи Коледата дойно по- щастлива

LIVITY

Head & shoulders