Оригинални персонални подаръци от 𝑇ℎ𝑒 𝑠𝑡𝑜𝑟𝑒 𝑜𝑓 𝑙𝑜𝑣𝑒

Оригинални персонални подаръци от

" 𝑇ℎ𝑒 𝑠𝑡𝑜𝑟𝑒 𝑜𝑓 𝑙𝑜𝑣𝑒 "


От онлайн магазинът "𝑇ℎ𝑒 𝑠𝑡𝑜𝑟𝑒 𝑜𝑓 𝑙𝑜𝑣𝑒"  изработиха много оригинален подарък за скъп за мен човек. Аз се спрях на един от техните дизайни на колаж с цифра от снимки и послание, но имат много различни предложения - може да стане под формата на буква или под друг вариант избран от клиента.
 Получи се страхотно, както можете да видите  от снимките. Аз подбрах кадрите, а за подредбата се доверих на  "𝑇ℎ𝑒 𝑠𝑡𝑜𝑟𝑒 𝑜𝑓 𝑙𝑜𝑣𝑒" и крайният резултат е чудесен!  😍

Могат да се сложат до 50 снимки на колажа, подбрани от клиента. Могат да се добавят цитати и лични послания към колажа и да стане още по-оригинален и завършен !


Има два размера  за направата на колажа - Моят колаж  е  от големите варианти (A4-размер)  и цената му е намалена в момента на 19,99 лв и можете да се възползвате от промоцията още кратко време. Имат и по-малък вариант в А5 формат.
Колажът е в рамка и пристига красиво опакован, и е перфектен за подарък.  Можете да изберете също рамката и фона на колажа.💓💓💓



В този онлайн магазин имат и различни други персонални подаръци, подходящи за специални поводи.

 Можете да разгледате и поръчате оригинални подаръци през техния инстаграм
чрез техния фейсбук 👉 https://www.facebook.com/the_store_of_love-101270024937774/



Коментари



  1. Каква е цената на малкия размер колаж?

    ОтговорИзтриване
  2. А, и забравих да питам, какви други оригинални подаръци предлагате?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Имат ново предложение - Звездна карта- показва звездите на специален ден за вас. Но мисля, че имат и още нови предложения, а ако имате и вие идея - могат да го изработят изцяло по ваш дизайн. Най- добре се свържете с тях и ще ви разкажат по-подробно за възможностите.

      Изтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

LIVITY

Направи Коледата дойно по- щастлива

Head & shoulders