RUMI cosmetics

RUMI cosmetics

 Здравейте скъпи читатели,

   Много скоро ви споделих за  RUMI cosmetics и техния серум за лице против бръчки, както и за Дневен крем за лице против фини линии и бръчки - PUGA.
Сега искам да ви разкажа за Лосиона за тяло с хидратиращо и подхранващо действие на
RUMI cosmetic.


Моето мнение за продукта и за що го избрах:

-  Избрах да си взема Лосиона за тяло , защото имах нужда от хидратиращ продукт за тяло. Използвам го след баня  на вече суха и честа кожа. Продукт бързо попива и не остава следи по кожата. Много е приятен и с прекрасен аромат. Нямам никакви забележки за продукта! Без странични реакции. Препоръчвам Ви го, защото е  качествен и на достъпна цена !


Какво съдържа лосиона :

 - Масло от бодлива круша –Тази съставка стимулира производството на колаген и съдържа 150% повече витамин Е от аргановото масло.

- Масло от макадамия – високо съдържание на палмитолеинова киселина (omega-7), която прави здрав вид на кожата. Това масло прави кожата мека и я предпазва от дехидратация.

- Масло от моринга.- Ако не познавате тази съставка, ще ви я представя накратко: Моринга е известно като дървото чудо, защото може да дава плодове при екстремни условия като суша, и защото всички негови част имат оздравяващи свойства (листа, семена, плодове). Египтяните са използвали маслото от моринга да предпазват кожата си от бруталните условия в пустинята. Маслото от моринга притежава невероятна оксдидативна устойчивост!

- Алое – доставя свежест и здраве на кожата. Успокоява и хидратира. Използвано е 100% пречистено алое.

Е- кстракт от сминдух – увеличава еластичността и хидратацията на кожата; намалява фотостареенето.




Ако имате въпроси за продукта, ще се радвам да ви отговоря и да бъда полезна. Оставям ви и линк към сайта им, да разгледате продуктите и приятно пазаруване. 

Цената на продукта е 39лв за опаковката от 200мл. Смятам, че е на изгодна цената и си струва.

https://shop.fitnesinstruktor.com/




Коментари

Популярни публикации от този блог

LIVITY

Направи Коледата дойно по- щастлива

Head & shoulders