"Опасен чар" - Свобода Бъчварова - издателство Ракета

 

 НОВИ КНИГИ -
"Опасен чар" -  Свобода Бъчварова - издателство Ракета

 

Здравейте скъпи читатели,😍

В последно време Ви споделям основно за козметика и реших, че е време да ви споделя и за моите любими нови книги, които наскоро прочетох. Последната книга, която ме впечатли, беше "Опасен чар" -  Свобода Бъчварова от издателство Ракета. До този момент бях гледала само филма и се каних от известно време да прочета и книгата и най после  открих няколко свободни дни за четене.


 

Книгата "Опасен чар" се чете много бързо, отне ми само два дни! Романът е много добре написан, на достъпен и разбираем език. Докато я четях, си припомнях моменти от филма. Запленена съм от тази книга и със сигурност ще я прочета отново!

Преди седмица ви попитах "Може ли чарът да бъде опасен/ Има ли наистина опасен чар и среща ли сте го в живота?" - Получих много и различни отговори. Повечето смятат, че чарът може да бъде опасен. И аз мислих много по този въпрос и подкрепям същото мнение.

Вероятно сте срещали мъж, който лесно обещава своята любов, дори е склонен да предложи брак и много  скоро да разберете, че това е измама. Така, че жените трябва да бъдат внимателни, за да не бъдат подмамени и заслепени от така наречения "Опасен чар". 

Филмът и книгата "Опасен чар" ще ви забавляват, четейки книгата със сигурност ще си спомняте за емблематичната роля на Тодор Колев.

За тези, които още не сте чели и гледали  "Опасен чар" -  Свобода Бъчварова, ви препоръчвам първо да прочетете книгата, а после да се потопите във филма.

Ще ви загатна само малко за сюжетната линия, без да ви разказвам в детайли, за да ви бъде интересно! 

   "Опасен чар" -  Свобода Бъчварова е класика в  българското творчество.  Основната сюжетна линия пресъздава мъжът, който пътува в страната ни, около не му липсва женско внимание, а напротив той измамливо обещава своята любов, а след това бързо се отказва. Дори когато бива търсен от милицията, се прави на умрял, за да се спаси. Това е един завладяващ образ на XX век, който може да срещнем и в днешно време.

 

      Наистина си заслужава  книгата "Опасен чар" - Свобода Бъчварова на  издателство Ракета,  задължително трябва да  част от вашата библиотека!Ако не сте вече прочели тази класика, можете да си я поръчате от  Издателство Ракета.

https://www.raketabooks.com/bg-product-details-11.html

Приятно четене!




 

Коментари

Популярни публикации от този блог

LIVITY

Направи Коледата дойно по- щастлива

Head & shoulders