Козметика Elfeya

 Козметика Elfeya 

Здравейте скъпи  читатели,

Днес искам да ви разкажа за най-новите ми продукти от Elfeya. Както знаете държа на качествените продукти и натуралната козметика. Затова избрах и продуктите на Elfeya. Спечелиха ме с натуралните съставки, които съдържа тяхната козметика. 

Продуктите, които си взех, са за грижа на лицето и тялото. 💚💚💚💚💚💚


 

Продуктите, които избрах са: ✅

-  Botanical Shake - универсален балсам за ръце, тяло и лице

- Age Reverse - серум за лице и шия с арган, шафран, шипка, масло от мандарина и бергамот

- Mojito душ гел - душ гел с алое, глицерин, етерично масло от лайм и мента

-  Tea tree essential oil - чаено дърво 


     Първият продукт, който искам да ви представя е Botanical Shake - универсален балсам за ръце, тяло и лице. Този балсам има страхотния аромат на кокос и какао и е наистина завладяващ. Подходящ е и за чувствителна кожа. Откакто го използвам  кожата на ръцете  ми е по мека, добре хидратирана. Използвам го сутрин и вечер и е подходящ и за всекидневна употреба.

    Следващият продукт, който изпробвах и съм много доволна е Age Reverse - серум за лице и шия с арган, шафран, шипка, масло от мандарина и бергамот. Това е продукт, който е специално за грижа за кожата на лицето.  Използвам го само от няколко дни, а ефектът е вече видим. Използвам го както за база преди грима, така и за изглаждане на фини бръчици по лицето. Препоръчвам ви да го използвате  сутрин и вечер.

    Моят любим продукт до момента е душ гелът, който е страхотно съчетание на алое, глицерин, етерично масло от лайм и мента. Продуктът е много приятен - страхотен аромат, охлаждащо и приятно действие. Почиства и хидратира добре кожата. Подходящ е за всеки тип кожа. Много добре успокоява раздразнена кожа. Препоръчвам ви го! Наистина си струва.

И искам да ви споделя по-подробно за етеричното масло от чаено дърво. Този продукт е много специален и  има широкоспектърно действие. Предполагам, че сте чували и знаете, че етеричното масло от чаено дърво се извлича под формата на екстракт от листата на дървото. Използва се още от XVIIIlвек и до днес.

 Чаеното дърво се нанася директно върху кожата (локално) при :

- инфекции като акне; 

- гъбични инфекции на ноктите, 

-при въшки или други паразити.

 Чаеното дърво има полезно антисептично действие и помага при:

- порязвания, 

-ожулвания, 

-ухапвания от насекоми

- и дори изгаряния. 

Може да се използва при лечение и се нанася локално, етеричното масло помага също при зъбобол, инфекции на устната кухина, при ушни инфекции и др.

Чаеното дърво може да се използва още за инхалации при лечение на кашлица, бронхит или при белодробно възпаление. Полезните съставки в етеричното масло от чаено дърво могат да убият бактерии и гъбички, както и да намалят кожните реакции при алергии.

 


 

Моето мнение за продуктите: 

     Както вече ви споделих продуктите на Elfeya са натурални и качествени и съм впечатлена от тяхното качество и ефекнт. Цената им е много достъпна и си струват. Нямам никакви странични реакции и алергии. Напълно оправдаха очакванията ми и смятам да изпробвам и други продукти  от другите им серии за коса, както и останалите им етерични масла.
Сматам, че ви харесат продуктите, можете да ги разгледате подробно в сайта им, както и да си поръчате техни продукти https://www.elfeya.com/products/. ✅

 

Ще се радвам да споделите вашето мнение за козметиката на Elfeya . Ако имате въпроси за продуктите, ще се радвам да ви отговоря и да бъда полезна. Също така, ще се радвам да ми споделите, ако сте изпробвали техни продукти!

 


 

Коментари

Популярни публикации от този блог

LIVITY

Направи Коледата дойно по- щастлива

Head & shoulders