Benmodel

 BENMODEl

Здравейте скъпи читатели,

до сега не бях ви разказвала за дрехи, но сега е момента да започнем и тази тема! Наближа пролетта и започват да излизат новите пролет- лято 2021 колекции.  Както в последните месеци, едни от най-предпочитаните дрехи са спортните екипчета. А защо са толкова модерни? И аз се питах това, но реших да си взема такъв модерен екип от BENMODEL by Albena 💙

  https://www.instagram.com/benmodel.by.albena/ .


 

И си отговорих на въпроса, защото са толкова търсени и желани! Ами този екип, който си взех е много удобен, изглежда супер, а и не само е за спорт. С него излизам на разходка в парка, на поход, ходя във фитнеса и ми е адски комфортно!  Комплектът е в тъмно син цвят "ПУНТО МИЛАНО " -https://benmodel.bg/bg/ekip-punto-milano/komplekti-p-179.html

Смятам, че екипчета на BENMODEL са много оригинални и не можете да ги намерите никъде другаде. Моят екип е с вталена туника с качулка и клин, очертаващ тялото. И дори е и секси!

Препоръчвам ви дизайнерските дрехи на Benmodel. Можете да разгледате новата им колекция. Също така има и много промоции, затова не ги пропускайте!

 



И накрая ще ви напомня, че ако не сте се включили в играта в инстаграм, сега е момента! Можете да спечелите страхотен подарък! За повече подробности в профила ми - под поста за играта! 

                             Be smart, be BENMODEL! 🌹



Коментари

Популярни публикации от този блог

LIVITY

Направи Коледата дойно по- щастлива

Head & shoulders