Skinwell cosmetics

 Skinwell cosmetics


Преди няколко седмици в бях споменала в инстаграма ми за козметика на skinwell.Тази козметика е съвсем нова, но вече се е доказала на пазара със своето качество.  Skinwell предлагат продукти за лице, тяло и дифузери. Ще се радвам да ви споделя в следващите редове моето мнение за техните продукти, които изпробвах.

Аз изпробвах следните продукти:

- Арома гривна Дърво на живота с верижка на сърца

-  АРОМА КОМПОЗИЦИЯ “АНТИ СТРЕС & УМОРА”, 

-   Нефритен ролер за масаж на лице 

-  Anti-age серум за лице и околоочен контур с пробиотик Skinwell за комбинирана до мазна кожа

-  Anti-age крем за лице с пробиотик Skinwell за комбинирана до мазна кожа

 

 

 


 Ще ви разкажа първо за арома гривната. Много обичам аксесоарите и до сега не бях имала такава. Гривната е много красива, избрах модела с дървото на живота и с верижка на сърца. Гривната се вписа много добре на стайлинга ми и постоянно я нося. Арома гривните освенче са красив аксесоар, ухаят уникално. Начина им на използване е много лесен. Паставя се няколко капки от етеричното масло върху цветните филцови тампони. Тампоните са в различни цветови и можете да си изберете кой от цветовете подхожда на тоалета.


 

Следващият продукт, който искам да ви представя е Ар -ома композиция етерично масло. Етеричните масла освен, че е ухаят страхотно имат и многоспектърнаупотреба. 

Използват се за:

-за втриване 

- слагат се в арома лампи и дифузери

 Композиция  "Анти  стрес и умора"  съдържа чисти етерични масла от Евкалипт, Лавандула, Чаено дърво. Комбинацията е завладяваща. Композицията най-често се използва чрез арома дифузери или арома лампи. Препоръчителната дозировка е да се добавят 4-5 капки към всеки 100мл вода. Специално тази арома композициия е много успокояваща. 

 


 

 Искам да ви споделя и за продуктите за лице. Изпробвах крем и серум за лице. Кремът е регинириращ и стягащ. Кремът успокоява кожа, заглажда и кожата става гледка и по-красива. Серумът за лице и околоочен контур, който ефективно действа срещу появата на бръчки, загуба на здравина и еластичност. Хидратира, омекотява и предпазва кожата от увреждания. Препоръчвам ви да използвате крема и серума за по-добри резултати.



И накрая ще ви разкажа за нефритения ролер. Използвам го за масаж на лицето. Премахват се всички леки бръчки, стяга порите и тонизира. Перфектно е за релакс на кожата на лицето след дългия ден.


Много съм доволна от козметика на Skinwell, продуктите са качествени, имат резултат и са на достъпна цена. Препоръчвам ви ги! 

Ако имате въпроси към някой от продуктите, ще се радвам да ви отговоря и да бъда полезна. 

Споделям и линка към сайта им можете да разгледате и другите им продукти. Приятно пазаруване!

https://skinwell.eu/



Коментари

Популярни публикации от този блог

LIVITY

Направи Коледата дойно по- щастлива

Head & shoulders