Направи Коледата дойно по- щастлива

 Направи Коледата дойно по- щастлива

 Здравейте скъпи читатели,

Искам да ви разкажа за една страхотна Коледна кампания! В момента е един от моментите в годината, когато всеки иска да зарадва близките си с подарък и търси най- подходящата изненада!

 


 


 

Разбрах и се включих в една по-специална кампания! Освен че избрах страхотен подарък за скъп за мен човек, по този начин подкрепих  кампанията на @proctergamble и @soschildrensvillagesbulgaria  Необходимо е само да закупите страхотните сетове, които са селекция от брандовете Oral-B, Gillete, Pantene, Old Spicе, Gilletevenus и Head&Showders.  Всяка закупена опаковка е равна на едно дарение за SOS детски селища! 🎄
Можете да откриете подаръчните сетове във всички големи вериги, както и онлайн.

1 опаковка = 1 дарение

Кампанията е валидна от 15.10 до 30.12.2020г.



Аз реших да се включа в кампанията  и избрах подарък за скъп за мен човек, а именно подаръчния комплект, който съдържа дезодорант и душ гел на  един от любимите мъжки брандове за мъжка козметика - Old spice. Много лесно избрах аромата, защото има ароматизирано място на самата кутия и веднага щом помирисах ароматът, се влюбих в него и знаех, че ще се хареса!

 Всеки, който още не избрал подарък, неща разгледа тези предложени и да подкрепи тази кампания и така Коледата ще бъде двойно по-щастлива!
Нека  с наша помощ зарадваме повече деца в неравностойно положение! ❤️ 🎄

 


 Ще се радвам да споделите участвали ли сте и в други такива кампании!

Коментари

Популярни публикации от този блог

LIVITY

Head & shoulders