Серия парфюми Limeted Blend - Jasmine & Tuberose

 Серия парфюми Limeted Blend  - 

Jasmine & Tuberose

 

Видях в сайта на РЕФАН България, че бутиковата серия парфюми Limeted Blend има нови попълнения. Дълго се колебаех, който от новите аромати да си взема, тъй като всички са уникални, но в крайна сметка се спрях на Jasmine & Tuberose.  💓💓💓

Парфюмът е хармонично съчетание от класически цветисти ноти на жасмин, тубероза и придаващи плътност и характер на парфюма ноти на ванилия, тютюн и смола елеми. Просто прекрасен!  


 Много съм доволна от моя избор! Препоръчвам ви го! Заслужава си да си купите този прекрасен аромат  от серия парфюми Limeted Blend  - Jasmine & Tuberose. Трудно се описва с думи и съм сигурна, че ще се влюбите в този аромат.

Както вече ви разказах бутиковата колекция от изискани парфюмни аромати, уловили силната емоция на важни моменти от живота, вълнения от неочаквани срещи, невероятни места, загадъчни събития от динамичния и непредсказуем съвременен свят.
Това са дълготрайни и интензивни парфюми с богат мирис и състав, разнообразие от скъпи и натурални ухания, ценни суровини от целия свят, изразяващи силата и величието на природата.


 Парфюмът можете да си поръчате от сайта на Рефан  ✅

http://www.refan.bg/catalog/limited-blend.1644 

или да си купите от магазините на Рефан.

 

Коментари

Популярни публикации от този блог

LIVITY

Направи Коледата дойно по- щастлива

Head & shoulders