Комплект Gardenia and Rose Refan

 Комплект Gardenia and Rose  - REFAN

Искам да ви разкажа за най- новите продукти на Рефан. Веднага си купих от новите им предложение и ще ви представя накратко повече за  комплекта Gardenia and Rose. 🌹🌹🌹

  Рефан е един от любимите ми магазини и винаги си купувам страхотни продукти. С този комплект се спестяват пари и на практика измиващия крем за лице идва безплатен. На цената само на дневния крем (14.99) получаваш и двата продукта.  Козметиката съдържа стволови клетки от гардения, натурално розово масло, масло от ший и розова вода.

 

 Комплект Gardenia and Rose включва :✅

- дневен крем за лице 

- измиващ крем за лице


 

 Днес отново посетих магазин на моята любима марка за парфюмерия и козметика РЕФАН. Възползвах се от промоцията, която ми препоръчаха и си взех Комплект Gardenia and Rose , който включва дневен крем за лице и измиващ крем за лице. На практика заплатих само дневния крем, а измиващият крем ми излезе безплатен и така спестих 10 лв. Цената на компелкта е страхотна и е само 14.99лв

Дневният крем защитава кожата от вредното въздействие на UV-а и UV-в лъчите. Екстрактът от стволови клетки от гардения и натурално розово масло регенерират кожата на лицето и подпомагат синтеза на колаген, забавят процесите на стареене. 

Измиващият крем за лице е с розова вода и масло от ший. Деликатен е към кожата на лицето и почиства в дълбочина, без да изсушава. Масло от ший омекотява и подхранва кожата, а розовата вода предпазва от възпаления.

 


 

 Можете да поръчате продуктите през сайта на РЕФАН :
http://www.refan.bg/catalog/product/komplekt-gardenia-and-rose.1615

 или да си ги закупите от техните магазини.

 

 

Коментари

Популярни публикации от този блог

LIVITY

Направи Коледата дойно по- щастлива

Head & shoulders