You are worth it

 You are worth it

Това е първата ми абонаментна кутия и искам да ви я представя  и разкажа за нея. Реших да си поръчам абонаментната кутия на  You are worth it. Кутията е страхотна да започнем от самия розов цвят на кутия, носи много настроения. Нямах търпение да разгледам кутията  и да видя какво има в нея. Щом я отворих открих много мило послание.

Всеки месец кутията е различна и съдържа различни продукти от 5 до 7 продукта на различни марки и тематична за месеца. Козметиките, които се съдържат в нея са висококачествени и си струват. Цената на кутията е 40 лв и съдържа продукти с цена над 100лв. И наистина е така!

Продуктите са на различни марки и всеки път има продукти от някои от следните марки:

- Mitomo

-Verde mi vida

-Ikarov

-Mahika

-Face beauty

-Dihana

-Premium Health Products Bulgaria

-So simple cosmetics


Тази кутия е от месец Август  и ме кара да се почувствам още лятно. Всички продукти са много добре подбрани. Моят любим продукт е похранващата маска Митомо. От доста време искам да изпробвам точно техните маски и съм вече фен на техните продукти.

В нея открих следните продукти:

- Twiga - хидратиращо олио с шеа и арганово масло - подходящо за лятото, защото освен, че хидратира кожата, оставя по нея и блестящи частици и ще се влюбите в този продукт

- Похранваща маска Митомо - Любимият ми продукт е маската, тъй като кожата ми стана доста гладка след използването й. Лицето ми стана съвършено гладко.

Детокс и ексфолиращ шампоан на Biobaza - помогна на косата ми да се запази по-чиста за по-дълго време.

Medisei пантенол екстра душ гел - Душ гелът е с неутрални съставки, обогатен с пантенол и лайка. Много приятен аромат и успокоява кожата. Подходящ за всеки дневна употреба.

Medisei крем за ръце  - хидратира и успокоява кожата на ръцете

-   Laneige water bank hydro cream 10ml  - хидратиращ крем отвътре навън в продължение на 24 часа


  Може да се абонирате за кутиите на You are worth it от техния сайт https://www.youworthitbox.com/subscribe

В момента може да се абонирате за новата им кутия за октомври! Няма да ви издам обаче какви са новите продукти в нея. Само ще ви кажа, че са специално подбрани за сезона и са високачествени продукти. 

Коментари

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

LIVITY

Направи Коледата дойно по- щастлива

Head & shoulders