IMMUNIS

 IMMUNIS

Започнах програмата  AUREUS  и в момента съм на  последните дни от нея. Искам да ви разкажа впечатлението си  от техните продукти и резултатите, които постигнах до този момент. 

 Програмата е създадена специално за вас от IMMUNIS Boutique Herbal Lab  с екстрактот висококачествени смоли, восък и прашец от пъпки, цветове на растенията и подобрена с ензими от пчелите.

 Моят любим продукт от програмата е MANNA BLACK FOREST HONEY. Този мед е наистина специален  и притежава уникални лечебни свойства и по-висока хранителна стойност, което го отличават от останалите видове мед. Той съдържа биологично активни вещества – минерали, незаменими аминокиселини и витамини подпомага неговия силен антибактериален ефект, и способността му да подкрепя имунната система.   Препоръчвам го и заради още едно положително предимство -  подпомага здравия и спокоен сън.

 Програмата  се състои в три лесни стъпки:

1.Запарвате вечер чай Immunis  в 200 мл. гореща вода.

  1. На сутринта добавяте по желание гореща вода, за да стоплите отварата и 25 – 30 капки от растителния екстракт AUREUS.

3.След това, консумирайте една чаена лъжица мед MANNA IMMUNIS.

 Какво съдържа програмата:

Състав екстракт: Пчелен продукт
25ml.

мед: MANNA BLACK FOREST HONEY – 240gr

чай: SPECIAL HERBAL BLEND – 21бр. пирамидки

 

Мнение за програмата

 От програмата ми останаха само още няколко дни. До сега продуктите ми се отразиха много добре на организма. Нямам никакви странични ефекти. Чрез програмата AUREUS се прочисти организма  ми и подпомогна имунната система. Резултатите започнаха още от първата седмица. Със сигурност след цялата програма ефектът ще е още по- голям.  Ще ви разкажа и за крайния резултат от програмата. А също така обмислям да започна и друга.

Ароматерапевтични маска

Освен програма реших и да си купя и ароматерапевтични маска. До сега не бях ползвала такава и останах  много впечатлена. Избрах си с мирис на лавандула. Избрах този аромат, защото има отпускащо и релаксиращо действие. Подходяща е за хора, подложени на стрес и имащи нужда от естествен балансьор на емоциите. Други аромати са мента и  цитрус. Също така фултрите на маската се сменят и могат да се поставят нови аромати. Маската е за многократна употреба.

Можете да си поръчате продукти на IMMUNIS  от сайта им 

Това е моята програма https://immunis.bg/product/program-aureus/

Имат разнообразие от програми и можете да си изберете подходящата за всеки един от вас. Аз мисля да опитам скоро още една програма. 


Използвали ли сте до сега продукти на IMMUNIS ?

Ще се радвам да ми споделете вашето мнение, а ако някой е използвал сребърната вода, ще се радвам да ми сподели повече информация.

 
 

Коментари

Популярни публикации от този блог

LIVITY

Направи Коледата дойно по- щастлива

Head & shoulders