Фитнес у дома

 Фитнес у дома

От известно време чувам доста добри отзиви за продуктите на "Фитнес у дома". И рещих и аз да изпробвам от техните продукти.  Оказаха се наистина верни!  Всичките им продекти са качествени. Програмите им са съобразени и  създадени от специалисти. Здравето е много важно и затова, погрижете се за него. А чрез програмите на "Фитнес у дома"  е много лесно и приятно.

Както знаете много държа на външния си вид и да бъда в добра форма, затова се реших да се доверя на техните продукти. Моят избор е пакета “Сияйна Кожа” – Красота у Дома.  В следващите редове ще научите повече за продуктите им.

 А само да допълня, че едни от най- интересните неща са техните предизвикателства. 

А дали знаете за тези предизвикателства ? 

- Ако не веднага потърсете групата в Facebook и се включете. Всеки месец има и е безплатно! Няма да ви издавам повече за тях тук, а можете да научите повече от линка и да се включите! Препоръчвам го!!!

 https://www.facebook.com/groups/aktivenizdrav/

В сайта на Фитнес у дома ще откриете всичко, от което имате нужда, за да бъдете във форма.

- тренировки

- програми / индивидулни програми

- предизвикателства 

- продукти


Аз се спрях на пакета “Сияйна Кожа” и смятам, че направих много добър избор! Ще ви разкажа и малко повече за него, както и мнението ми за продуктите и ефекта от тези продукти.

Пакета “Сияйна Кожа” – Красота у Дома съдържа следните продукти:

 - Детокс маска със спирулина 150мл

- Скраб за лице със спирулина 150мл

- Детокс чай за 28-дневна програма 100мл

 Една от тайните съставки на продуктите за лице е спирулината. До сега не бях я използвала като съставка на козметичен продукт. Бях я изпробвала в здравословни напитки, за които ви споделих преди няколко месеца. А сега съм много щастлива, че избрах точно тези продукти за лице със спирулина!

Детокс маска за лице със спирулина

Детокс маска за лице със спирулина - това е един неповторим продукт, подходящ за всяка възраст, без странични ефекти. Продуктът спомага за възвръщане на натуралния вид и блясък на кожата.  А спирулина прави кожата по-еластична и забавя процесите на стареене.

Как действа продуктът:

  • Прави кожата по-еластична
  • Забавя процесите на стареене
  • Гладък, мек и равномерен тен
  • Почиства в дълбочина
  • Извлича токсините от кожата
  • Съдейства за намаляване на кожните зачервявания
  • Почиства порите
  • Подхранва кожата


Имах останал тен от лятото и с тази маска за лице тенът ми се изравни и заглади. Почисти много добре кожата на лицето и запушените пори. И не на последно място подхрани кожата ми и стана гладка и бляскава.

Скраб за лице със  спирулина

 Другият продукт от програмата е Детокс скраб за лице със спирулина.Продуктът  е създаден  за нежно ексфолиране на повърхностния слой на кожата на лицето. Спирулина прави кожата по-еластична и забавя процесите на стареене. След използване на скраба, кожата е почистена, мека и обновена.

Как помага продуктът:

  • Нежно ексфолира
  • Гладък, мек и равномерен тен
  • Почистващо действие
  • Спомага премахването на мъртвите клетки

   Скрабта се нанася върху влажна кожа с масажиращи  кръгови движения. След това продуктът ексфолирали много добре кожата. Накрая трябва да измийте остатъка от продукта с вода.

Тази програма можете да си я поръчате от сайта им   https://www.fitnesudoma.com/produkt/skin-box/     В момента е на намаление - не го пропускайте !!! 

 

Ще ви разкажа  и за  чая в програмата. Още от първия ден ми стана един от любимите продукти. Нямам търпение да дойде време за следващата доза. Ето и как се приготвя и препоръчителните дози за прием.

Препоръчителен прием на чая: 2-3 пъти дневно преди хранене по 250 мл.  

Приготвяне за 1 доза: една чаена лъжичка се запарва 7 минути в 250 мл. във вряща вода. Приготвя се много лесно и бързо!

 Използвам чая от няколко дни  и започнах да усештам позитивни резултати. Чаят подпомага за нормалното функциониране на метаболизма ми, много добър ефект имаше и върху храносмилането ми подобри се значително. И не на последно място много ми харесва вкуса му.

Съдържанието на чая е изцяло от био продукти и съдържа следните съставки:

  • Зърнастец – подпомага регулирането на теглото, ускоряването на чревния метаболизъм и подпомага разграждането на мазнините.
  • Роза Дамасцена – ускорява храносмилането, действа противовъзпалително и антимикробно.
  • Коприва –  засилва имунната система, има противовъзпалително действие, регулира нивата на хормоните в женския организъм и оказва мощно диуретично действие.
  • Плод Глог – подпомага нормализирането на холестерола, влияе благоприятно на сърдечно-съдовата система, съдържа високи нива на каротин и танин.
  • Бял трън – нормализира кръвната захар, лекува чревни и храносмилателни проблеми.
  • Глухарче – отличен детокс помощник, притежава диуретично действие, балансира стомашно-чревния тракт 


m

Коментари

Популярни публикации от този блог

LIVITY

Направи Коледата дойно по- щастлива

Head & shoulders