Книгата "Хари и Меган"

 Книгата "Хари и Меган"

 

Наскоро прочетох една много интересна книга и искам да ви разкажа повече за нея. Тази книга  е "Хари и Меган"  от Hybrid Books. Както знаете, аз съм голям фен на кралското семейство и за мен беше много интересно да прочета повече подробности за живота им. Книгата представлява завладяващ портрет на любимите ми Хари и Меган - членове на британското кралско семейство.

От малка се интересувам за живота на Принц Хари и как се е променял през годините. Фен съм на Меган Маркъл още от участието и в сериала "Костюмари" - още преди да стане част от кралското семейство. Нейният живот е една сбъднала се приказка от нормално жена до член на кралското семейство.


 

Препоръчвам книгата "Хари и Меган", защото е много интересна, чете се на един дъх! А за любителите на кралското семейство - ще бъде голям пропуск, ако не я прочетат! В книгата ще прочете освен историята на Хари и Меган, но и ще видите страхотни снимки от  важни моменти  в живота им.  Книгата съдържа 17 глави  - ще ви издам само заглавията на моите любими глави от нея:

-  Офицер и джентърмен

- Кралска сватба

- Операция принцеса

- Ново начало

 



 Книгата е от 2019г, а авторката  на книгата е Кейти Никол – хроникьорка на британската кралската фамилия. Тя е разказала толкова увлекателно за своенравния принц бунтар, разкрива какво е да израснеш като кралска особа, отношенията между Хари и майка му, проблемните му младежки години и как военната служба в Афганистан го е вдъхновила да остави свое наследство. 

В  книгата "Хари и Меган" ще откриете отговорите на много въпроси:

Как общува Хари с членовете на семейството си?

 Кое е тайното му „второ семейство“ в Ботсвана?

 Каква е историята на предишните му любовни увлечения? 

Защо тъкмо американската актриса Меган Маркъл печели сърцето му?  

 


 

  Няма да ви издавам повече за книгата, за да Ви бъде по-интересна.  Ще се радвам да ми споделите мнение след като я прочете! Приятно четене!

Книгата можете да си я закупите от  https://hybridbooks.eu/knigi/harry


Коментари

Популярни публикации от този блог

LIVITY

Направи Коледата дойно по- щастлива

Head & shoulders