RUMI cosmetics

RUMI cosmetics

Козметиката на Руми Илиева е на една от най- здравословните и чисти козметики на българския пазар. Продуктите, които предлагат съдържат лечебни и билкови съставки от  природата, билките, лечебните растения. Тази козметика е произведена в България и с високо качество. 💓



Първото нещо, с което ме спечелиха е тяхното мото : "Чиста козметика, която работи!"
И да наистина е така и се убедих след като изпробвах няколко техни продукти.


RUMI cosmetics предлагат:✅

- козметика за лице
- козметика за бебета и продукти за бременни
- козметика за мъже
- козметика за тяло
- козметика за ръце и стъпала
- козметика за устни
- други специални предложения




Аз изпробвах следните продукти:✅

- Био балсам за МЕКИ ПЕТИЧКИ
- Златен гел за тяло
- Балсам за устни МОХИТО: “за сочни устни с 3D ефект”
- Стик дезодорант с ванилия и здравец - НОВ ПРОДУКТ


Био балсам за МЕКИ ПЕТИЧКИ  е един страхотен продукт, който много добре хидратира кожата, повърхностно и в дълбочина.  Продуктът съдържа морски комплекс, който подобрява хидратацията, комфорта и кожата става изключително мека. Много подходящ е за употреба в комбинация с пила за отстраняване на мъртвата кожа, за да може активните съставки да проникнат в дълбочина.
Използвайки био балсамът и пилата имаше значително подобрение на вида  на кожата но петите, станаха меки и красиви! И със сигурност ще продължа да го използвам.

Златен гел за тяло е един от топ продуктите им.  Този продукт е перфектното попълнение за неповторима визия. Подходящо е, както за плажа, така и за излизане вечер в някой клуб. Продуктът придава страхотен блясък на кожата и по този начин, гарантира заслепяваща визия. Гелът съдържа фини златни частици.  Препоръчвам ви задължително да изпробвате този продукт и наистина ще заблестите.



Балсам за устни МОХИТО: “за сочни устни с 3D ефект”  е един невероятен балсам с много приятен вкус на лайм и мента. Така се получава една неповторима комбинация от аромати.

Начин на употреба:
- през деня, ако сте изложени на силно слънце
-  а за максимален ефект се използва и вечер преди лягане, защото през нощта може да действа най-дълго без да го изяждаме!

 Ефектът е сигурен  - Устните стават е меки и нежни!


Стик дезодорант с ванилия и здравец е най- новият им продукт. Той е от много скоро и си струва да го опитате. До сега имаше познатия стик дезодорант с аромат на лимон, а сега  поне според мен новото им попълнение е още по- неповторимо и докосва сетивата. Също тока продуктът е унисекс- подходящ за всички. Лесен  е за употреба.




Продуктите  на RUMI cosmetics можете да поръчате през сайта им: https://shop.fitnesinstruktor.com/

Както и чрез инстарам: https://www.instagram.com/rumicosmetics/



Коментари

Популярни публикации от този блог

LIVITY

Направи Коледата дойно по- щастлива

Head & shoulders