ELEVEN MOONS

ELEVEN MOONS

🌙🌙🌙🌙🌙🌙🌙🌙🌙🌙🌙

Наскоро изпробвах продукт от козметиката 11 Moons. Техните продукти са много специални, защото  съдържат  етеричните масла, които се извличат от кората, листата, плодвете, цветовете, стеблата или корените на различни растения. Всичките им серии са със страхотен и запомнящ се аромат.  11 Moons предлагат масла за всеки един от 7те енергийни центъра в тялото, за всяка седмица от женския цикъл и менопаузата, за всеки елемент- огън, вода, земя, въздух, както и за техния баланса.


Аз изпробвах новия продукт на 11 Moons - Сияйна кожа – подмладяващ еликсир за очи, лице и ръце. Продуктът има приятен цветен аромат и прекрасно действие върху кожата.🌛🌝🌜🌚

Ефекти от продукта:
  • Хидратира и омекотява
  • Намалява видимо фините линии
  • Регенерира, подмладява и стяга кожата
  • При нанасяне със специфичен масаж има лифтинг ефект 
  • Противовъзпалително и оточно 
  • изравнява тена

Състав на продукта:

- Масло от шипка –  То подпомага за избистренето на  тена и прави кожата младежко сияйна. 

- Тамян – слънчевото масло. Противовъзпалително и обезболяващо действие, намалява отоци. 

- Индрише – лечебното масло. Подходящо действие има при псориазис, екземи и атопична кожа. Подкрепя на хормоналния баланс и изглажда фините линии. 

- Роза –  опияняващото масло. Изглажда видимо бръчките, свива порите, овлажнява и омекотява, придава еластичност на кожата.


Начин на употреба:

Нанесете с рол она и разнесете с ръце с бавен и плътен натиск. Движете ръцете бавно и с изцеждащи движения, за да преструктурирате фасцията и да стимулирате производството на колаген и еластин.

Моето мнение за продукта:

Още след първия ден след като използвах Сияйна кожа – подмладяващ еликсир за очи, лице и ръце, върху кожата на лицето и ръцете ми, кожата ми стана по-мека и видимо хидратирана. Имаше места, където имах неравен тен и веднага имаше ефект и върху бързото изравняване на тена. Много съм доволна от продукта и препоръчвам на всеки. Имат и страхотни други продукти. Към този продукт е много подходящ и продукта Сребърна луна.

В техния сайт можете да намерите и много интересни онлайн програми. А за любителите на йогата има специална серия от продукти!

Продуктите на 11 Moons може да разгледате и поръчате през сайта им 👉 https://11-moons.com/

Както и чрез инстаграма им👉 https://www.instagram.com/11moonsbg/

Коментари

Популярни публикации от този блог

LIVITY

Направи Коледата дойно по- щастлива

Head & shoulders