Meloir

Meloir


Лятото е вече в разгара си и е време за ваканции. Искам да ви представя едни продукт - перфектен за летния сезон. Всеки си мечтае за страхотен тен, без да изгори и да се обели. Мислите си, че е трудно, е не сте прави.  Това вече е лесно възможно с новия продукт на Meloir.

Аз използвах Méloir Sun Tanning Oil ! Този продукт е наистина страхотен! 🌞🌞🌞


Съдържа следните съставки :

-Био какаово масло
-Масло от гроздови семки и масло от макадамия
-Витамин Е

А най- важното е, че Méloir Sun Tanning Oil изсъхва бързо и не остава лепкави следи. Използва се непосредствено преди излагане на слънце.  Чрез продукта ще получите сияен, шоколадов тен всеки път, когато се покажете на слънце, а също така е подходящ и при  солариум.
 Кожата потъмнява  естествено , без да се зачервява и освен красивия тен, който ще получите, кожата ви ще бъде защитена.
Продуктът е подходящ и при чувствителна кожа.


 А за тези, които не са използвали продуктите им до сега, ще ви разкажа накратко за тях. Méloir са посветени в създаването на натурални, органични и здравословни бронзови масла, направени само от естествени съставки. А техните продуктите са идеални за всеки тип кожа и имат специален аромат, който продължава с дни. И ще се убедите сами веднага след като ги използвате!

В момента има и намаления в сайта им и за други техни продукти. Препоръчвам ви да се възползвате.   Имат и страхотни комбинирани предложения.

Можете да си поръчате продуктите на Meloir чрез сайта им👉 https://meloir.bg/

Както и през инстаграм👉 https://www.instagram.com/meloir.bg/

Коментари

Популярни публикации от този блог

LIVITY

Направи Коледата дойно по- щастлива

Head & shoulders