Рецепти с продуктите на Ancestral Superfoods
Здравословни палачинки с Warrior
Плодукти за рецептата:🍜
1. две яйца
2. две чаши брашно
3. две чаши мляко
4. 15гр от Warrior
Начин на приготвяне: ✅
В дълбока купа разчупете яйцата. Добавете с бъркане към тях млякото. Постепенно добавете и брашното. Накрая прибавете и от специалната съставка на Warrior към сместа. Бъркайте до получаването на еднородна смес.
Загрейте тигана. При тефлонов тиган няма нужда от мазнина. Поставете около един черпак от сместа и разлейте по тигана. Оставете да се препече палачинката до отлепянето на краищата и я обърнете. Изчакайте да се запече и от другата страна и е готова.
Здравословните палачинки с Warrior са подходящи и със солен и сладък пълнеж. Така че е изцяло по ваш избор.
А сега искам да ви разкажа и повече за специалната съставка на тази рецепта и чрез нея палачинките стават неповторими и много по- различни от традиционните.
Продуктът Warrior съдържа оризов протеин*, грахов протеин*, протеин от покълнал коноп*, покълнали и ферментирали трици от кафяв ориз*, сушени плодове на прах*: (червена боровинка, малина, ягода, къпина и нар), ксантанова гума, екстракт от червена боровинка*, екстракт от лимон*, пробиотичен комплекс (щамове лактобацилус и бифидубактериум бифидум), алпийска каменна сол, стевия*, суха деактивирана мая.
Една опаковка е от 200 г. и съдържа 10-20 порции в зависимост от предпочитания прием на протеин.
Продуктити на Ancestral Superfoods можете да си поръчате през сайта им:
В
дълбока купа разчупете яйцата. Разбийте със солта. Добавете с бъркане
млякото. Постепенно добавете и брашното. Бъркайте до получаване на
хомогенна смес. Добавете 1-2 супени лъжици олио.
Загрейте тигана. При тефлонов тиган можете да не използвате мазнина.
Поставете около един черпак от сместа и разлейте по цялата основа на
тигана. Оставете да се пържи до лекото отделяне на краищата на
палачинката. Обърнете с помощта на дървена шпатулка. След като
връхчетата зарозовеят и се повдигнат, палачинката е готова.
Гарнирайте по желание.
Прочети още на:
https://www.az-jenata.bg/a/3-gotvarstvo/7695-klasicheska-retzepta-za-palachinki/В
дълбока купа разчупете яйцата. Разбийте със солта. Добавете с бъркане
млякото. Постепенно добавете и брашното. Бъркайте до получаване на
хомогенна смес. Добавете 1-2 супени лъжици олио.
Загрейте тигана. При тефлонов тиган можете да не използвате мазнина.
Поставете около един черпак от сместа и разлейте по цялата основа на
тигана. Оставете да се пържи до лекото отделяне на краищата на
палачинката. Обърнете с помощта на дървена шпатулка. След като
връхчетата зарозовеят и се повдигнат, палачинката е готова.
Гарнирайте по желание.
Прочети още на:
https://www.az-jenata.bg/a/3-gotvarstvo/7695-klasicheska-retzepta-za-palachinki/В
дълбока купа разчупете яйцата. Разбийте със солта. Добавете с бъркане
млякото. Постепенно добавете и брашното. Бъркайте до получаване на
хомогенна смес. Добавете 1-2 супени лъжици олио.
Загрейте тигана. При тефлонов тиган можете да не използвате мазнина.
Поставете около един черпак от сместа и разлейте по цялата основа на
тигана. Оставете да се пържи до лекото отделяне на краищата на
палачинката. Обърнете с помощта на дървена шпатулка. След като
връхчетата зарозовеят и се повдигнат, палачинката е готова.
Гарнирайте по желание.
Прочети още на:
https://www.az-jenata.bg/a/3-gotvarstvo/7695-klasicheska-retzepta-za-palachinki/В
дълбока купа разчупете яйцата. Разбийте със солта. Добавете с бъркане
млякото. Постепенно добавете и брашното. Бъркайте до получаване на
хомогенна смес. Добавете 1-2 супени лъжици олио.
Загрейте тигана. При тефлонов тиган можете да не използвате мазнина.
Поставете около един черпак от сместа и разлейте по цялата основа на
тигана. Оставете да се пържи до лекото отделяне на краищата на
палачинката. Обърнете с помощта на дървена шпатулка. След като
връхчетата зарозовеят и се повдигнат, палачинката е готова.
Гарнирайте по желание.
Прочети още на:
https://www.az-jenata.bg/a/3-gotvarstvo/7695-klasicheska-retzepta-za-palachinki/
mmm vkusno, super <3
ОтговорИзтриване