Santo Volcano spa

SANTO VOLCANO SPA


Искам да ви представя една уникална козметика на Santo Volcano spa, създадена от вулканична вода и органично маслиново масло.💙💙💙


Продуктите на Santo Volcano са високо минерални и изцяло натурална е козметиката. Тя е висококачествена и е уникална по рода си! Още от първия ден, който използвам тяхната серия имаше страхотен ефект върху кожата ми. Препоръчвам я на всеки и  подходяща е и за всекидневна употреба.


Изпробвах следните продукти :


- ВУЛКАНИЧНА ВОДА ЗА ЛИЦЕ И ТЯЛО - Осигурява незабавно усещане за облекчение, тъй като минералите и микроелементите се абсорбират в кожата. Многофункционална, насочена към успокояване на зачервяванията, възпаленията, слънчевите изгаряния, умората, еднообразието.

- МАСКА ЗА ЛИЦЕ И ТЯЛО- Изтегля излишното омазняване от порите и натрупаните токсини, оставяйки кожата чиста. Порите се свиват до минимум, а алоето успокоява и изглажда кожата.

- ЧЕРЕН ЕКСФОЛИРАЩ ЛАВА САПУН 110гр. - почистване и ексфолиране с вулканична лава за лице и тяло. Изработен със 100% изцяло натурални съставки, този клинично доказан черен сапун предлага невероятни резултати при ежедневна употреба на лицето и тялото.
Santo volcano spa 💙 предлагат продукти за коса, тяло и лице. Козметичните продукти са дерматологично тествани, одобрени и произведени във вулканичния остров Санторини, Гърция.
Моят любим продукт е маската за лице и тяло, тя е перфектно почиства лицето и запушените пори, както и успокоява кожата.


Продуктите на Santo Volcano spa  можете да си поръчате през сайта им👉 https://santovolcano.bg/
Поръчки и чрез инстаграм 👉 https://www.instagram.com/santovolcanobulgaria/


Коментари

Популярни публикации от този блог

LIVITY

Направи Коледата дойно по- щастлива

Head & shoulders