Evterpa

  EVTERPA


EВТЕРПА е българската марка за парфюмерия и козметика с доказано качество. Козметикята е изработена в България, в подходящи климатични условия и е изцяло съобразена със специфичните особености на кожата и косата. Цените са приемливи и достъпни за всеки. Парфюмите и козметичните продукти се изнасят и в страни от Европейския съюз.


Изпробвах голяма част от продуктите на Евтерпа и останах много доволно и препоръчвам на всеки. Искам да ви представя и една част от сериите, които изпробвах и моето мнение за продуктите.

Медицинската серия на Евтерпа

Продуктите от тази серия са създадени за проблемна кожа, несъвършенства и остраняване на козметични и здравословни проблеми.😍


Продуктите имат ефект още  от при първата употреба.Щадящи кожата са и с доказано качество.

 Плажните продукти

Плажните масла и плажното мляко са с приятен аромат и изключително фини и леки. Много бързо попиват в кожата и не оставят следи. Също така защитават кожата от слънцето и не позволяват да изгори. Цената им е също достъпна, а качеството им е на ниво.😻

Най- впечатлена обаче останах от парфюмите на Евтерпа! Моят любим аромат е  на парфюм Emotion. Той ухае свежо, нежно и запомнящо и е подходящ за всеки повод.


Други продукти, които също ми харесаха са кремовете за ръце и шампоани, балсами и маски за коса.Тези продукти са подходящи за всекидневна грижа и перфектен вид.

Козметиката на Евтерпа можете да си я поръчате през сайта им :

 

Коментари

Популярни публикации от този блог

LIVITY

Направи Коледата дойно по- щастлива

Head & shoulders