Козметика Витасин

Витасин

Витасин е качествена българска козметика, която наскоро изпробвах и много ми харесаха продуктите на тази марка. Тя е достъпна за всеки. Продуктите са създадени само от натурални растителни и животински мазнини, билки, пчелен восък, борова смола и др. 😍😍😍

Изпробвах следните продукти на Витасин:

- Пяна за лице Витасин - Моментално успокоява и облекчава,като оказва защитно, епителизиращо и регенериращо действие върху кожата.Осигурява естествен защитен филм, който предпазва от инфекции и кожни раздразнения

- Течен сапун Витасин Гераниево масло 500мл - Предназначен за ежедневна употреба, съвършено почиства кожата, хидратира и омекотява с изключително нежен и дълготраен аромат.

- Шампоан Витасин с Гераниево масло -– подходящ за честа употреба, за всеки тип коса.
- Балсам за коса Витасин с Гераниево масло- – изглажда, подхранва и подобрява състоянието на всеки тип коса. Обогатен с натурално етерично

- Душ гел Витасин с Гераниево масло -– подходящ за всеки тип кожа, нежно почиства и подхранва на кожата. Натурално етерично масло от здравец се грижи за кожата, овлажнява и успокоява, спомага за отпускане и облекчаване на напрежението от деня.

-  Крем Витасин – Класик - изцяло натурален продукт и оказва защитно, епителизиращо и регенериращо действие върху кожата. Моментално успокоява и облекчава. Осигурява естествен защитен филм, който предпазва от инфекции и кожни раздразнения.

- Сапун Витасин с Гераниево масло -Деликатно почиства и омекотява.
Подходящ за лице, ръце и цяло тяло, ежедневна грижа с нежен и дълготраен аромат.
Подходящ за всеки тип кожа.

Крем Витасин Гераниево масло - допринася със своя свеж, същевременно топъл и наситен аромат.


Много съм доволна от козметиката на Витасин и една от причините е, че продуктите са само с натурални съставки. Цената им също е нормална. Продуктите са подходящи за всякакъв тип кожа, могат да се използват за всекидневна употреба.
А кремът ВИТАСИН е особено подходящ при изгаряния. Продуктите на Витасин защитават кожата и я предпазват от раздразнения.
Продуктите с Гераниево масло – изглаждат, подхранва и подобрява състоянието на всеки тип коса. А Гераниево масло в продуктите за тяло  – изглажда, подхранва и подобрява състоянието на всеки тип коса.
Моят любим продукт от серията е шампоанът за коса! Косата ми си възстанови структурата, стана еластична, здрава и със страхотен обем.



Продуктите може да си ги поръчате през сайта им 👉 https://vitassin.eu/magazin/
За поръчка и през инстаграм 👉 https://www.instagram.com/vitassin.eu/

Коментари

Популярни публикации от този блог

LIVITY

Направи Коледата дойно по- щастлива

Head & shoulders